You are here

Pressmeddelande

Aktuella pressmeddelanden från Mynewsdesk

. Vill du publicera egna pressmeddelanden på Aktuellt.nu kontakta oss för mer information.

 • Schneider Electric vinner mångmiljonuppdrag för Danderyds sjukhus
  Schneider Electric har fått i uppdrag av Stockholms Läns Landsting att hjälpa till att automatisera och energioptimera Danderyds sjukhus nya byggnad för akutsjukvård. Målen är bättre vård, bättre arbetsmiljö för personalen och att spara energi.
 • Pressinbjudan: Spaden i marken för Studenthus Valla - den nya mötesplatsen på Linköpings Universitet
  Akademiska Hus och Linköpings universitet bjuder in media till det första spadtaget för Studenthus Valla på campus Valla. Spadtaget tas av Helen Dannetun, rektor Linköpings universitet, Erik Claesson, kårordförande LinTek och Magnus Huss, marknadsområdesdirektör Akademiska Hus.
 • Den nya produktöversikten från SMC Automation lanseras med film
  Nu släpps årets smartaste guide till effektivare automation. När SMC Automation presenterar finesserna med den nya utgåvan av sin produktöversikt gör man det med en film.
 • IKEA Home Smart-produkter kompatibla med Amazon Alexa, Google Assistant och Apples Home-app
  Under sommaren och hösten tar IKEA nästa steg mot det smarta hemmet. Genom ökad funktionalitet kan IKEA sortimentet av smart belysning användas med Amazon Alexa, Apple HomeKit och Google Assistant, vilket bland annat innebär att man kan röststyra sin belysning.
 • HallandsHamnar Statistik (Tertial 1 2017)
  Statistik för HallandsHamnar, Tertial 1 2017.
 • STONE SOUR TILL SVERIGE!
  Corey Taylors Stone Sour är tillbaka. Nya albumet Hydrograd släpps den 30 juni och nu är det klart att de kommer till Sverige för en konsert på Annexet i Stockholm 16 november. Med sig till Stockholm, som Very Special Guests, har de dessutom hyllade The Pretty Reckless med skådespelaren och modellen Taylor Momsen i spetsen. 

 ​ ​Biljetterna släpps på fredag den 26 maj. 


 • ​Nytt samarbete: Trustly levererar direktbetalningar till Boozt.com
  Trustly har inlett ett nytt samarbete med den nordiska e-handlaren och nätbutiken Boozt.com för att Boozts kunder i Sverige och Finland snabbt och säkert ska kunna betala direkt från bankkontot. Förutom att direktbetalningar är den betalmetod som nordiska konsumenter föredrar tillsammans med faktura och kort, förenklar Trustlys metod processen för återköp för både handlare och konsumenter.
 • Utomhuspoolen 38G har fått sällskap av ytterligare en pool - inomhus
  På Gullmarsstrand spelar sköna vattenritualer, behandlingar och avkoppling en viktig roll för hotellets gäster och deras välbefinnande. Vår utomhuspool 38 G som håller just 38 grader och svävar på pålar på havet har nu fått sällskap av ytterligare en pool denna gång inomhus.
 • Programsläpp! Höstens föreställningar på Stora Teatern.
  Hösten 2017 bjuder på häpnadsväckande scenupplevelser. Vad sägs om en teater med skådespelare i skala 1:18? Eller en föreställning på 24 olika språk? Hur gestaltas äventyrsklassikern Jurassic Park på en teaterscen? Och var går gränsen mellan TV-spel och nycirkusföreställning? Kl 12.00 på onsdag 24 maj släpps alla höstens föreställningar på storateatern.se
 • Amason – sista bokningen på en stjärnspäckad sommar
  Lisebergs ökade musiksatsning har resulterat i bokningar som Mary J. Blige, First Aid Kit och The Hellacopters. Sist ut i raden av stora namn är Amason som spelar på Liseberg den 8 september.
 • Kallelse till årsstämma i Kiwok Nordic AB (publ)
  Kallelse till årsstämma tisdagen den 20 juni 2017 klockan 16:00 på Wennergren Center
 • KAPPAHL LANSERAR LIMITERAD TRENDKOLLEKTION
  I september lanserar KappAhl en limiterad kollektion med höstens nyckelplagg för en trendig och tidlös garderob. Med inspiration från torkade rosor erbjuder kollektionen, Limited Edition, 15 stilsäkra produkter och uppdaterade klassiker i material som kashmir, satin och tencel. Limited Edition kommer att säljas i limiterad utgåva och i utvalda butiker samt online.
 • Köttskolan – nya tillagningsbroschyrer från Svenskt Kött
  Svenskt Kött har uppdaterat sina populära broschyrer om gris-, nöt- och lammkött. Det är en komprimerad köttskola med fakta om djuruppfödning, styckningsdetaljer, hanterings- och tillagningsmetoder samt inspirerande recept. Broschyrer ska ge information och inspiration vi vet efterfrågas av konsumenter och de som arbetar med uppfödning och köttproduktion.
 • Städa snabbt med mindre watt
  Nya dammsugare kan ha låg effekt och ändå städa bra. Det visar Energimyndighetens marknadskontrolltest av dammsugare. Testet visar också att det finns stora skillnader i hur mycket dammsugarna låter.
 • Nu får fler möjligheten att bo klokt i Jordbro!
  På tisdag den 29 maj startar försäljningen av BoKlok lägenheter och radhus som ska byggas i Jordbro på IKEA Kungens Kurva. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan mellan kl. 17-19. Vid dagens slut dras en turordningslista som bestämmer vem som får välja lägenhet/radhus först, som nummer två, nummer tre osv.
 • ​Liv och hälsa ung 2017: Fortsatt försämring i ungdomars mående
  Andelen ungdomar i Västmanland som upplever att de mår bra fortsätter att minska. Minskningen är störst bland tjejer i årskurs 9 där andelen som mår bra eller mycket bra minskat från 78 till 64 procent mellan 2012 och 2017. Det visar de första resultaten av årets undersökningen Liv och hälsa ung från Region Västmanland.
 • Gustav Stenbeck ny delägare i United Spaces
  Hållbarhetsexperten Gustav Stenbeck går in som delägare i coworking-företaget United Spaces.
 • Releasefest av låten ”Vi står kvar!” på torget lördag 27 maj kl.13.30 i samarbete med Handelsföreningen
  Lördag 27 maj kl.13.30 blir det stort releaseparty av låten "Vi står kvar!" En nyproducerad låt som handlar om att stå upp för varandra. Låten är inspelad tillsammans med Viktor Johansson. Under releasen kommer vi också framföra Viktors egna låt ”Celebration potential” samt låten "Tillsammans" med Lina Wägbo.
 • PRESSINBJUDAN: Tiundaskolan hbtq-certifieras
  Onsdag 24 maj hbtq-certifieras Tiundaskolan av RFSL. Personalen har fått en utbildning i hbtq-frågor för att kunna arbeta med barnen i sådana frågor. Även bland eleverna har frågorna börjat lyftas fram.
 • Satsning på artificiell intelligens inom vård och omsorg
  Vinnova satsar på projekt som ska utveckla beslutsstöd för hälsa, vård och omsorg med hjälp av artificiell intelligens. Fördelarna kan bland annat bli blixtsnabba och träffsäkra diagnoser med förslag på individanpassad behandling.

Leave a Comment