You are here

Om oss

Välkommen till Aktuellt.nu! Jag har haft en idé ganska länge och ska försöka nu att förverkliga den. Tillsammans med er kan vi skapa en unik webbplats med lite annorlunda nyheter. Tanken är att vi ska publicera nyheter om nya produkter som är heta just nu, om händelser runt oss, dela med oss av erfarenheter kring företag vi är kunder hos mm. Aktuella erbjudanden från företag, där du och jag kan spara pengar på våra inköp. Vi har över 100 000 människor i vårt nätverk som kommer att ta del av nyheter vi publicerar.

Tipsa oss

Vill du tipsa om något som vi borde ta upp? En produkt eller tjänst du vill rekommendera? Har du blivit illa behandlad av företag du är kund hos? Du kanske vill rekommendera något företag som har gjort det lilla extra för att lösa ditt problem? Skicka ett mail och berätta kort om det!

För företag

Vill du att vi ska skriva om ditt företag eller dina produkter, skicka ett mail med din artikel så publicerar vi den. Kostnaden för att få sin artikel publicerad som företag är 1750 kr exkl. moms. Alternativt kan du låta våra läsare testa din produkt så skriver vi en recension om det sedan! Annonsera här

Leave a Comment