You are here
P-vakten satte upp den här lappen när automaten var trasig Aktuellt Produkter 

P-vakten satte upp den här lappen när automaten var trasig

Parkeringsvakter är någonting som man sällan hör någonting gott om och de händer för ofta att de får skit av bilister som parkerat sina bilar fel och fått böter. Det vi många gånger kan glömma bort är att de är människor, precis som du och jag. När det sätter en p-bot på ett felparkerat fordon så sköter dem bara sitt jobb. Om dem inte skulle göra det så kan dem få sparken.

En p-vakt hyllas nu av tusentals på nätet, efter att ha satt upp en lapp utanför Mora lasarett där parkeringsautomaten slutat fungera. Emil Granath, 26 år, som skulle parkera på parkeringen tog kort på lappen:

”Kortläsaren fungerar tyvärr inte. Egentligen ska man gå till en annan automat, men det tycker jag känns fel när man ska in på lasarettet. Så ni som tänkt betala med kort står gratis, ni som tänkt betala med mynt får gärna betala men jag tänker inte kolla denna parkering idag, så ni gör som ni vill. Men det hade vart trevligt med ärligt betalande människor! Ha en bra dag! /Lapplisa”

– Jag tänkte att det var fint gjort, särskilt för de äldre som måste springa runt och leta automater, säger Emil till Aftonbladet.

– Det är många som tycker att det är bra att uppmärksamma den här lappen. Jag hoppas att det når fram till den som skrivit den, säger han till Aftonbladet.

När parkeringsautomaterna inte fungerar så är det precis så här man vill att det ska fungera. Den parkeringsvakt som skrivit den här lappen tycker vi förtjänar en stor eloge.

Vi blev väldigt glada när man läste parkeringsvaktens lapp. Blev du också det? Dela gärna detta med dina vänner!

Relaterade nyheter:

  • Finns inga relaterade nyheter, tipsa oss!

Related posts

Leave a Comment